Δελτία Τύπου

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Συνάντηση κ. Κασσή με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ιωαννίνων κ. Παπιγκιώτη

Συνάντηση κ. Κασσή με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ιωαννίνων κ. Παπιγκιώτη
11Sep2012

Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής συναντήθηκε σήμερα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων κ. Ανδρέα Παπιγκιώτη καθώς και με το προεδρείο  της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων.

Στον κ. Κασσή γνωστοποιήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων τα οποία έχουν  να κάνουν με τη μετακίνηση 250 αστυνομικών στον Έβρο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη φύλαξη της Ελληνοαλβανικής μεθόριου, καθώς και με το γεγονός ότι οι περικοπές στις κρατικές δαπάνες δημιούργησαν προβλήματα στην σωστή συντήρηση των αυτοκίνητων και οδήγησαν στην έλλειψη καύσιμων με αποτέλεσμα να μην γίνονται όσες περιπολίες θα έπρεπε. Τέλος, οι αστυνομικοί υπάλληλοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στην οριζόντια περικοπή των μισθών τους καθώς και στον διαχωρισμό τους σε μάχιμους και μη.

Από την πλευρά του ο κ. Κασσής δήλωσε  πως ο ρόλος της αστυνομίας είναι πολύ σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και πως στη δύσκολη αυτή συγκυρία πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη αλλά με το δικαιότερο δυνατό τρόπο και σίγουρα όχι με οριζόντιες περικοπές.