Συνεντεύξεις - Δηλώσεις

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Απάντηση Μιχάλη Κασσή στον κ.Καλογιάννη.

Απάντηση Μιχάλη Κασσή στον κ.Καλογιάννη.
28Feb2013

Με έκπληξη διάβασα την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σταύρου Καλογιάννη.

 

Και λέω με έκπληξη γιατί ενώ δήθεν με επιπλήττει για "καθυστερημένη τοποθέτηση", ο ίδιος εξακολουθεί και μιλά σαν να είναι ανταποκριτής του Υπουργείου του και όχι πολιτικός υπεύθυνος.

 

Για όλα τα θέματα, ενώ ξέρει να μιλά για "ευθύνες προηγούμενων", δεν αναφέρεται στο τι έχει κάνει ο ίδιος και μας ζητά να περιμένουμε για να δούμε τις εξελίξεις στο αόριστο μέλλον.

 

Oσοι έχουν θέση ευθύνης και παραγωγής συγκεκριμένου έργου, πρέπει να μιλάνε με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με αοριστολογίες και πέταγμα της "μπάλας στην εξέδρα". Ας δει τη στάση μου αναφορικά με  όλους τους προκάτοχους του στο συγκεκριμένο Υπουργείο πριν κάνει αναφορές στην δήθεν επιλεκτική  μου μνήμη...

 

Όταν θα έχει να πει στους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου κάτι συγκεκριμένο να το κάνει και θα κριθεί.

 

Τώρα κρίνεται για το τίποτα που λέει και κάνει, επί της ουσίας....

 

Υ.Γ.  Όσον αφορά τις προτάσεις που αναφέρει, έκανα συγκεκριμένη πρόταση κατασκευής κόμβου της Εγνατίας Οδού στο Δρίσκο, η οποία μόνο θα μπορούσε να ωφελήσει την τοπική κοινωνία και η απάντηση που πήρα, ήταν το πόρισμα μιας ,κατά παραγγελία, μελέτης κάποιων καθηγητών που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, η οποία έλεγε ότι δεν θα έχει όφελος η τοπική κοινωνία. Και μια υπόσχεση ότι το θέμα θα εξεταστεί μελλοντικά.….