Συνεντεύξεις - Δηλώσεις

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Σχόλιο Μιχάλη Κασσή στην απάντηση του Αν. Υπουργού υποδομών για την κατασκευή κόμβου επί της Εγνατίας Οδού.

Σχόλιο Μιχάλη Κασσή στην απάντηση του Αν. Υπουργού υποδομών για την κατασκευή κόμβου επί της Εγνατίας Οδού.
18Jan2013

Με αφορμή την απάντηση του Αν. Υπουργού κ. Σ. Καλογιάννη , σε ερώτηση του Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Μιχάλη Κασσή για τις προσβάσεις στην Εγνατία Οδό, ο κ. Κασσής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πραγματικά έμεινα έκπληκτος από την απάντηση του Υφυπουργού και συντοπίτη μας κ. Σ. Καλογιάννη στην Ερώτησή μου για τις προσβάσεις στην Εγνατία Οδό.

Εάν ο Υφυπουργός δεν ήταν από τα Γιάννενα , θα μπορούσα , ίσως , να δικαιολογήσω το γεγονός πως «κρύβεται» πίσω από τη γραφειοκρατία και μελέτες που έγιναν σε παλαιότερο χρόνο.

Δυστυχώς δεν απαντά επί της ουσίας στο θέμα της έλλειψης προσβάσεων στα νέα Εθνικά Οδικά Δίκτυα από σημαντικές και πολυπληθείς περιοχές των Ιωαννίνων. Παραπέμπει το θέμα στο άγνωστο μέλλον και δεν δεσμεύεται για κάτι συγκεκριμένο προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Λεκανοπέδιο και να διευκολυνθούν οι πολίτες.

Και ο ίδιος αλλά και όλοι όσοι σχετίζονται με το θέμα πρέπει άμεσα να δηλώσουν πότε και πως συγκεκριμένα θα εξετάσουν το θέμα αυτό. Η εποχή του «το θέμα σας θα εξεταστεί» έχει περάσει. Τώρα μετράνε οι πράξεις και δεν τις βλέπουμε» .