Συνεντεύξεις - Δηλώσεις

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για το Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για το Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας
11Jan2013

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ο βουλευτής Ιωαννίνων  κ. Μιχάλης Κασσής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για τη στάση μου στο θέμα  της συγχώνευσης των  Φορέων Διαχείρισης των Προστατευόμενων Περιοχών και συγκεκριμένα για το Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας, θα ήθελα να ενημερώσω  καταρχήν τους συντάκτες της, πως ο Φορέας περνά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας. Θα έβλεπα θετικά και το ενδεχόμενο να περάσει και στην αιρετή Περιφέρεια.

Να υπενθυμίσω πως  ο συγκεκριμένος Φορέας, όπως υφίσταται τα τελευταία χρόνια είναι σε πλήρη απραξία και χωρίς αρμοδιότητες. Εξάλλου για τον λόγο της μη σωστής λειτουργίας του Φορέα παρ’ ότι ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου ,παραιτήθηκα το 2008.

Η στάση μου όλον αυτό τον καιρό επιβεβαιώνει πλήρως τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις κάτι που φάνηκε από την καταψήφιση των περισσότερων εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου.

Το στείρο όχι, όμως, σε κάθε προσπάθεια να συμμαζευτεί το κράτος και να συγχωνευτούν φορείς που δεν προσφέρουν τίποτα, δεν είναι στον πολιτικό μου πολιτισμό και θα συνεχίσω πάντα να πράττω κατά συνείδηση και προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.’’