Δελτία Τύπου

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ
27Aug2012

Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ  Μιχάλης Κασσής είχε σήμερα συνάντηση γνωριμίας με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη.

O κ. Κασσής του ευχήθηκε καλή πορεία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής  Μακεδονίας είναι πολλά. Εμφανίστηκε όμως σίγουρος ότι η δουλεία του κ. Θεοδωρίδη θα έχει θετικό πρόσημο και δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα του στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την εύρεση στρατηγικού επενδύτη για την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

"Οι εξελίξεις στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ και η ανακοίνωση της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή των ΕΑΣ της Ηπείρου, κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση.

Η εξέλιξη αυτή θα διαμορφώσει συνθήκες συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας της γαλακτοβιομηχανίας στα Γιάννενα, θα διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει να προσφέρει καλές τιμές και θα δώσει  προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα ,που είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή. Ταυτόχρονα θα διασφαλίσει τους παραγωγούς της Ηπείρου που αποτελούν τον βασικό πνεύμονα ζωής της επιχείρησης.

Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα θεωρώ τη  εξέλιξη αυτή σημαντική καθώς δικαιώνει όλους όσους μέχρι σήμερα πιστεύαμε σε λύση με Ηπειρώτικο "άρωμα" και μας στρατεύει όλους στην προσπάθεια για επιτυχή έκβαση το συντομότερο δυνατόν."