Δελτία Τύπου

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Ενημέρωση για τα αρδευτικά έργα στο Λεκανοπέδιο

Ενημέρωση για τα αρδευτικά έργα στο Λεκανοπέδιο
20Aug2012

Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής ενημερώθηκε σχετικά με το έργο του εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης αρδευτικών δικτύων του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής λόγω του ενδιαφέροντός του για τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με το έργο του εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης αρδευτικών δικτύων Ζωνών Α’ και Β λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Στον κ. Κασσή παρουσιάστηκε αναλυτικά η πρόοδος του έργου καθώς και οι εναπομείνασες εργασίες, οι οποίες αφορούν την κατασκευή της δεξαμενής Πρωτόπαπας και τις εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων Λαψίστας, Πόρου και Καραδήμας.

Πέραν των έως τώρα καθυστερήσεων και των προβλημάτων που διαπίστωσε ο Βουλευτής, ζήτησε από την επιβλέπουσα αρχή της Περιφέρειας καθώς και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το έργο να παραδοθεί το Μάρτιο του 2013 όπως προβλέπει η σύμβαση, έτσι ώστε να είναι έτοιμο την νέα καλλιεργητική περίοδο για να στηρίξει τα εισοδήματα των αγροτών.