Δελτία Τύπου

Νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις του κ. Μιχάλη Κασσή

Παρέμβαση Μιχάλη Κασσή στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Παρέμβαση Μιχάλη Κασσή στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
25Oct2014

βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής , κατά τη συζήτηση για τη ρύθμιση αναφορικά με τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία  ,έκανε λόγο για  μεγάλη καθυστέρηση καθώς οι ενέργειες αυτές έπρεπε να γίνουν πολύ νωρίτερα.

Ο Μιχάλης Κασσής απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα, διερωτήθηκε γιατί τα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν στους αγρότες και τα οποία έχουν βεβαιωθεί στην εφορία, δεν συμπεριλήφθησαν στην τροπολογία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Επίσης εξέφρασε την απορία του αναφορικά με τον  λόγο που οι επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται στο εν λόγω νομοσχέδιο.

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο Μιχάλης Κασσής αναφέρθηκε στα «κόκκινα» δάνεια λέγοντας πως περίμενε να υπάρχει κάποια δέσμευση από την πλευρά της κυβέρνησης και τόνισε  πως "Αν υπάρχει κι εκεί καθυστέρηση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα" .


Δείτε το σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=acEe-2itfJg&feature=youtu.be